Цветове за сватба 2019 от EVA Agency

В началото на новата година, вече можем спокойно да планираме нашето голямо събитие. Както във всяка сфера свързана с естетиката, така и в сватбените декорации, съществуват тенденции и цветови комбинации, които са актуални за сезона. Pantone вече публикуваха цвета за 2019 г.  Living Coral, който е един плътен и наситен цвят.

Когато говорим за сватби обаче, винаги откриваме нежни и топли цветове, а защо не и студени и дръзки? При избора на цвят, ние трябва да се съобразим с много неща, но едно от най-важните е желанието на младоженците и тяхното излъчване и визия. Цвета трябва да подхожда на булката, трябва да се усеща като част от нейната същност. Когато една булка е нежна, романтична и не обича да експериментира, ние предлагаме бледи и чувствени тонове, а когато срещнем жена обичаща предизвикателството, различното, обичаща да впечатлява, тогава ние предлагаме визия за събитието, която ще впечатли, както нея, така и гостите. Но също така винаги можем от една нежна и романтична декорация да направим пищна и впечатляваща сватба. Затова, мили дами, не губете повече време и се пригответе да се впуснете в това предизвикателство: Организирането на вашата сватба с незабравима и неповторима визия.

Тази година актуалните цветове за сватба 2019 и темите са много разнообразни и разбира се имаме елементи от актуалните тенденции за 2018. Цветови комбинации, които ние от EVA Agency сме използвали още през 2018. Предлагаме ви да се запознаете с тенденциите за 2019:

Dusty Rose и неговите разновидности

Отново актуално и през тази година си остава Dusty Rose и неговите разновидности на розово. Те са нежни и елегантни и съчетават в себе си стил, красота и топлина. Тези цветове стоят добре, както в луксозен ресторант, така и в красива зелена градина. Цветове за момичета, които обичат пастелни тонове, залагат на нежна визия, избират феерични рокли, обичат топлината и не обичат да експериментират. Придържат се към по- традиционна визия. Тези цветове се съчетават с всички пастелни тонове, както със златно, шампанско, ванилия и крем.

Wine, Burgundy and Marsala

Във виното е истината… гласи една древна латинска поговорка. То разкрива душата на човек, неговата същност и характер.

Наситени, изпълнени с много чувство, напомнящи за кралските тържества, за кралски балове и бляскави дворци.  Избора на тези нюанси на червено са подходящи за дами, които обичат разкош, блясък и красота. Страстни и величествени, съчетани с блясък и злато, тези нюанси си остават вечната класика. Съчетават се със злато, бледо розово, праскова, оранжево, кафяво и зелено. Подходящи са, както в стил рустик с много земни тонове и разбира се дървени елементи, така и в кралски стил с много злато, брокат и кристали.

Смарагдово зелено

Смарагдът е скъпоценен камък, който присъства от векове в съкровищата на най-древните владетели още от Древен Египет. Той е изискан, наситен, излъчващ стил, величие, увереност и съвършенство. Смарагдовото е един от любимите цветове за изискани събитие на EVA Agency. Идеално се съчетават със злато и златни бляскави оттенъци, златни брокати и други елементи. Цветовата палитра във флоралните аранжировки е много живописна. Праскова, бяло, естествена зеленина, фуксия, жълто и дори някой нюанси на бордо са идеална комбинация за флоралното оформление на една смарагдова сватба. Идеални материи за изумруденото са сатен, кадифе, актуалния велвет и елегантни дантели. Акценти като роклите на шаферките, кутия за подаръци, поканите за гостите и други елементи могат да бъдат в този цвят.

Бяла приказка

Много характерно за тази година са сватбите изцяло в бяло, добре съчетани с много блясък  в сребро и всички пастелни студени нюанси, добре си кореспондират с Dusty Blue , светло синьо и всички студени и бели тонове. Тази комбинация е подходяща за дамите, които искат да изживеят една ледена приказка в стил Замръзналото кралство. А когато бялото го съчетаем с много зеленина и злато, тогава нашата приказка се превръща в топла и нежна. И разбира се едни от най-подходящите елементи са кристалите и свещите, които допринасят за завършека на тази приказка. Преобладаващите бели нюанси в сватбите без силни акценти са изключително модерни, те ще бъдат предпочитани, както за зимни и пролетни, така и за горещи летни сватби.

4.9/5 - (33 votes)