Сватба Русе

Project Description

Сватба Русе

Сватба Русе – спрямо особеностите на Вашият сватбен ден сватбена агенция EVA AGENCY ще изработи индивидуална сватбена платформа и сватбено тържество. Всеки сватбен ден изисква доза артистичност, изобретателност, позитивност и търпеливост. Нашият професионален сватбен екип превръща всеки празник в една красива приказка – най-нежната, романтична и съвършена сватба.

Сватба Русе – как се организира сватба?

Планирането и организирането на сватба не е никак лесно. Обикновено е свързано с много действия, разходи и нерви. Вижте 20 най-често допускани грешки при организиране на сватба

Това обикновено е така, защото само в рамките на един ден е необходимо да се извършат редица събития – подписване в ритуалната зала, венчавка в църквата, сватбен ресторант и сватбени ритуали, сватбено парти. Допълнителни детайли като – украса на всяко от местата (зала, църква, ресторант, парти), сватбена украса за кола, сватбени покани, аксесоари за сватбата, видеооператор, сватбен фотограф, диджей, оркестър.

Но най-важното е – не правете всичко в един ден! Сватбените покани е необходимо да бъдат раздадени поне месец преди сватбения ден. Изборът на булчинска рокля и сватбени костюми също отнема доста време и не бива да се оставя за накрая.

Облекла и аксесоари

сватбени халки
булчинска рокля
булчински букет
бутониера за младоженците и гостите
сватбени ритуални чаши
сватбена книга за пожелания

Услуги

сватбени прически
сватбен фотограф
видеооператор
диджей (дисководещ) и оркестър

Ресторант и кетъринг

меню
торта и питка
бонбони и сладки
тостове
украса за ресторанта
менче за ритане

Добре би било да имате хостеси – хора, които да са запознати със сценария/темата на сватбата. Те ще помогнат на гостите къде да застанат и какво да направят, да събират подаръците и цветята, докато приемате поздравления.

Сватба Русе – всичко за сватбата

Дори и най-пълният списък за сватбата може да се изключи нещо дребно или не толкова маловажна подробност. Предлагаме ви пълен списък с всичко необходимо за сватбеното тържество.

Ритуалната зала

Документи за сключване на граждански брак: лични карти на младоженците, декларация за сключване на брак, медицински свидетелства, бракоразводно решение (в случай, че младоженците са разведени), лични карти на кумовете, брачни халки, бутилка шапанско и ритуални чаши.

Църковен брак

препис извлечение от акт за сключване на граждански брак, съставен от Общината,
декларация от младоженците, че са източноправославни, нямат родство помежду си и не встъпват в четвърти брак (ако встъпват в следващ брак трябва да се представи удостоверение за разтрогнато предишно венчание), кръщелните свидетелства на младоженците и кумовете, венчални пръстени (халки), ритуални свещи, обредни чаши, бутилка червено вино, погача, купичка с мед, жито и късметчета.

Ресторант

Украса, чаши, менче със здравец, погача с мед, купичка със сол, сватбена торта за младоженците и шаферката, пиле, три панделки – бяло, червено и синьо, бяла кърпа, подарък за кумовете, бутилка уиски.

Тоалет на булката

Булчинска рокля, воал, ръкавици, цветя, коронка, чанта, букет, обувки

Тоалет на младоженеца

костюм, риза, вратовръзка, колан, обувки, копчета за ръкавели и игла за вратовръзка

Аксесоари

сватбени покани за гостите
покана за кумовете
сватбена украса за колата
бутониери за гостите, кумовете и младоженците
етикети за масите
балони
кошница с късметчета
покани за гостите

Сватбени услуги
сватбен фотограф
видеооператор
диджей и оркестър
сватбена прическа, грим и маникюр

За гостите
облекло за шаферките и кумовете
хотели за гостите

 

Project Details

Categories:

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.