За нас

EVA AGENCY

EVA AGENCY е доказан партньор за цялостно планиране и организиране на събития изцяло по визия, съобразена с вашите стил, идеи и бюджет. Сватба, рожден ден (детски рожден ден),  кръщенета, фирмени партита и корпоративни събития, семейни и частни партита, коктейли, тържества в Силистра, Русе, Варна, Тутракан и Добрич. Изготвяне на концепция за стил за всеки повод, съчетан с дизайн и декорация.

С дългогодишен опит в областта и региона сме реализирали множество събития използвайки визуална естетика, съчетана с много вкус за красота и декорация, организация, настроение, украса, фото и видеозаснемане.

EVA AGENCY ще планира и се погрижи за съвършената и завършена подготовка на вашите значими събития. Ние ще се погрижим за всеки детайл. Заедно ще планираме тематиката и цялостната концепция за вашите незабравими мигове в различни тематични стилове.

Ще осигурим необходимото оборудване, професионален фотограф, грим, фризьор, сватбени и официални тоалети, музикално оформление – диджей за сватба, оркестри, солисти, осветление, заря и фойерверки и много други прекрасни емоции.

Музикално оформление и професионално озвучаване, фото и видеозаснемане, сватбен кетъринг, празнични торти, декорация на ресторант или зала, тоалети, аксесоари, артистистични програми, заря и пироефекти.